Motivatie pentru evolutie Frumusete Tu ești adevar sau minciuna ?

Tu ești adevar sau minciuna ?

A venit un moment in care m-am simtit mai mult minciuna decat adevar. Asa ca am spus NU, caci nu mai vedeam rostul pentru care as fi spus DA in continuare. Nu mai eram aceeasi, nu-mi mai doream aceleasi lucruri. M-am certat cu botox-ul, cu acidul hialuronic, cu vopseaua de par, cu tratamentele faciale/corporale și cu orice procedura menita sa deghizeze adevărul. Singurul artificiu pe care îl mai folosesc momentan e fondul de ten, dar aici e o întreaga discuție. Hainele vechi nu mă mai reprezinta, motiv pentru care am dăruit majoritatea lor. Ne schimbam și normal ar fi sa ne dam voie sa o facem complet, asumat, liber, nu sa continuam sa ne comportam din obisnuinte sau din asteptari exterioare.

Am renuntat la a face eforturi pentru a fi asa cum se așteaptă de la mine, pentru ca am făcut prea multi ani asta și am obosit. Am decis sa ma concentrez pe alte aspecte pe care le-am neglijat pana acum și care merita tot efortul și toată atenția mea. Nu-mi investesc energia și focusul în aparențe, nu ma mai interesează cum sunt văzută, catalogata, apreciata. Nu vreau sa mai fiu “comerciala”, în tendințe, caci frumusetea fizica nu-mi aduce ce-mi doresc eu. Nu mai concurez cu nimeni. Ma interesează cum sunt, nu cum par a fi. Ma interesează cum ma simt, nu cum arat. Ma interesează ce știu eu despre mine, nu ce cred alții. Ma interesează doar adevărul, renunt usor-usor la orice minciuna pe care am construit-o în jurul meu.

Nu e usor, dar e benefic

Schimbarile astea nu sunt chiar usoare, nu sunt comode, nu asa am fost obișnuiți, nu e usor sa rupi un program care deja face parte din tine de prea mult timp, caci am fost invatati sa alergam intr-un concurs de aparente care nu se termina niciodată. Cumva s-a integrat în noi ideea ca nu e suficient ceea ce suntem și trebuie sa fim mai mult, sau măcar sa părem mai mult. Nu e usor sa ții piept părerii majorității, care respinge violent tot ce nu se încadrează în parametrii obișnuiți si se pricepe perfect la a arata cu degetul înspre altii. Nu e usor, dar odată ce nu-ti mai pasa… devine usor, caci nu mai conteaza decât adevărul din tine, tot ce e în exterior e o minciuna.

Sa iti iubesti autenticitatea atat de mult, încât să nu conteze cu câte pietre se arunca în tine pentru simplul fapt ca nu te conformezi standardelor, desi nu deranjezi pe nimeni cu nimic.
Sa ai puterea de a fi imun la vorbe, păreri, prejudecăți care nu au legătură cu adevarul.
Sa iti găsești curajul de a fi doar ce ești, iar asta sa fie suficient. Sa ai încredere în ce esti, fără sa vrei sa pari mai mult.

Tu ești adevar sau minciuna ?

Fiecare dintre noi poate face schimbarea asta, este o chestiune de decizie.

E un proces prin care trebuie sa trecem, procesul de revenire la noi.

Îți consumi viata incercand sa pari ceva ce nu esti sau profiți de viata ca să fii doar ce ești?

Ce iti doresti sa fii, adevar sau minciuna ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *