Tinute pentru sezonul rece

              Stiu ca este frig si  trebuie sa folosim o groaza de obiecte vestimentare. Mereu se da o lupta in noi intre a ne imbraca mai subtire si mai frumos sau mai gros si mai fara farmec. Putem fi si iarna la fel de fashion ca si vara. Diferenta este ca in timp ce vara ne putem imbraca intr-o rochita asortata cu o pereche de sandale, iarna trebuie sa mixam mai multe elemente : pantaloni, pulover, palton/geaca , cizme + obiecte specifice anotimpului: manusi, fes/caciula, fular. Aici se afla greutatea situatiei : trebuie ca toate aceste elemente sa fie in armonie, iar cu cat combini mai multe cu atat este mai dificil sa nu dai gres.

Nu trebuie sa ai cine stie ce cunostinte ca sa stii daca tinuta pe care ai creat-o arata bine sau nu. Daca nu esti convinsa, schimba elementele care nu par a se incadra in outfit pana gasesti varianta perfecta. Uneori lipsa rabdarii ne impiedica sa reusim niste tinute in care sa avem incredere 100%.
Haideti sa nu dam vina pe iarna pentru tinutele noastre si sa muncim noi mai mult pentru a arata bine si iarna. Cu vointa si munca putem avea culoare, sau cel putin eleganta si armonie in tinuta noastra indiferent de anotimp.


Pont :
-ar cam fi timpul sa renuntam la gecile complet negre si la Ugg-uri. Toata lumea le foloseste de mult timp si deja nu mai au niciun impact vizual, ba chiar as indrazni sa spun  ca sunt deranjante, plictisitoare.
– foloseste mereu in tinuta ta ceva colorat.
-poarta-ti tinuta cu atitudine.
Eu mi-am adresat provocarea de a avea tinute frumoase si iarna. Voi mai face si altele in curand, sa va serveasca drept inspiratie. Incercati si voi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post