Motivatie pentru evolutie Mama Te astept de 9 luni si o viata

Te astept de 9 luni si o viata

Datorita multor emotii si sentimente, am simtit sa le dau frau liber si sa scriu o scrisoare pentru fiul meu.

Iarta-ma

…ca ma prostesc cateodata si ma plang ca nu mai am acelasi corp, sau ca nu mai incap in hainele mele frumoase.  Frumusetea nu mi-a adus vreodata fericire, in schimb numai gandul ca o sa te am ma umple de optimism si chef de viata. Uit sa spun ca de multe ori nu imi incap nici in piele, de fericire… Si asta numai datorita tie 🙂 Te astept de o viata .

Iarta-ma

…ca ma plang de semnele cu care vii la pachet. Dupa ce o sa te vad, sunt sigura ca nu imi voi mai aminti de ele. Semnele sarcinii vor deveni invizibile in momentul in care bratele tale vor fi in jurul gatului meu. Ma voi topi la doar un zambet de-al tau. Stiu ca ma plang  si ma stresez mereu de kg in plus, de oboseala, cand nici nu ar trebui sa le simt, stiind ca am fost binecuvantata cu tine… Acum invat sa renunt la mine si sa fiu mama pentru tine, invat ca de acum sa contezi doar tu. Sunt asa de mica precum esti si tu, in meseria asta noua de ”mama”, dar o sa crestem si o sa invatam impreuna.

Iarta-ma

….ca nu ma bucur de tine maxim inca de acum, dar te vreau prea mult si imi e frica sa nu se spulbere visul  in orice secunda. Iti multumesc ca ai ales sa vii, sau ai fost trimis cand era cea mai mare nevoie de tine aici, sa mangai suflete, sa dai speranta, sa aduci echilibru. Gandul ca te am in burtica mi-a dat aripi toata perioada asta. Fiecare miscare a ta imi insenina chipul ca nimic altceva.  De multe ori nu-mi vine sa cred ca in curand te voi tine in brate. Esti cu adevarat o MINUNE !

Viitorul

Voi fi o mama stangace la inceput, dar te voi sufoca cu iubire. Voi invata tot ce ai nevoie si imi voi folosi pana la ultimele puteri ca tu sa fii bine. Habar n-ai cata nevoie aveam de tine in viata mea !!  Sunt binecuvantata, iar de acum nu mai mai atinge nicio problema, nicio suparare in viata. Esti motivatia care imi lipsea in ultimul timp, esti primul zambet din suflet dupa o perioada dificila… Esti bula mea de fericire, pe viata !

Impreuna

Am ales sa imi impart cu tine viata,  asa cum ai ales si tu.  O sa iti insuflu valorile mele si am sa iti predau lectiile mele de viata. Voi vrea sa te fac sa ai sufletul capabil de iubire pura in lumea asta rece in care traim; sa fii un om bun chiar daca mami stie deja cat de greu e sa razbati pastrandu-ti sufletul intact. O sa te protejez mai presus de puterile mele. Esti ghemotocul la care nu am indraznit sa visez prea mult, desi te-am vazut uneori in alti copii si mi te-am imaginat fugitiv. Te-as  fi vrut mai demult daca as fi stiut ce insemni….

Scrisoare pentru fiul meu

Te iubesc !!!!!!!! Dar e prea putin spus ca sa intelegi ce insemni pentru mine.

Am insa o viata intreaga la dispozitie sa iti dovedesc ca pentru mine nu e nimic mai presus de tine si binele tau.

Te astept cu toata nerabdarea din lume si cu toata dragostea de care sunt capabila.

Inainte de tine nu credeam in minuni <3.

Vezi si articolul acesta https://adriana-maria.ro/cosmos-sufletviseoameniiubire/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *