Lucrez la mine

Am primit intrebari.

In urma postarilor mele, am fost întrebata unde ma tot duc, pe unde ma plimb, ce fac etc. Simt întrebările unora, unele dintr-un spațiu de curiozitate, altele de invidie etc. Nu contează… răspund acum pentru toți.

Ce fac ? Fac tot ce simt. Ma duc oriunde simt sa merg. Ma dezvolt. Ma curat. Ma reinventez. Traiesc. Experimentez. Investesc în mine. Îmi ofer timp. Ma pun in prim-plan. Ma redescopăr. Ma vindec. Caut. Găsesc. Intreb. Raspund si imi răspund. Povestesc. Citesc. Cunosc oameni. Ma cunosc pe mine. Ma golesc și ma umplu. Ma readuc la viata. Ma întorc la mine. Vorbesc. Eliberez. Gândesc. Simt. Ma bucur. Primesc. Ofer. Plang. Zâmbesc. Plutesc. Cant. Dansez. Vibrez. Multumesc.

Pentru cei care au curiozitate în ei, le recomand sa o valorifice in propriul lor mod, in ceea ce ii cheama. Sa o elibereze, sa se încreadă în ea și sa vadă unde ii duce. Sa aibă curaj sa se arunce în necunoscut și incredere in ei ca pot face fata, orice le-ar aduce “noul”. Schimbarea, necunoscutul aduc creștere, la pachet cu un cumul de stări și emotii. Sa caute și sa încerce fără teama de a fi judecati și catalogați, caci lucrurile astea nu le fac persoane avizate, ci doar persoane care din lipsa de curaj, prefera critica si barfa din confortul casei.

Celor care simt invidie și spun ca spre deosebire de ei “eu pot” sau eu “îmi permit” le spun ca totul este o alegere. Fiecare investește energie în ceva (unii aleg sa își consume energia pe haine si obiecte de firma, cosmetice, restaurante, etc, iar alții pe experiente, trairi, dezvoltare). Tu decizi dacă investești în ceva care se vede fizic, sau în ceva care se simte. Pentru tot ce “îmi permit” sa fac acum… poate am plătit mai demult, sau poate încă o fac.

Nu sunt doar mama.

Tu alegi cum iti folosesti timpul. Eu imi organizez viata astfel încât să pot face lucrurile importante pentru mine. Sunt și mama, dar nu numai mama. Personal, nu cred ca varianta “traiesc doar pentru copilul meu” este una corecta si sanatoasa… asa ca aleg conștient pentru ambii sa fiu cea mai curata și vie varianta a mea. Iar asta necesita decizie, vointa, curaj, timp, energie … si multa munca cu tine.

Desi multe mame spun ca trăiesc pentru copii, eu de ceva timp îmi dau voie sa traiesc si pentru mine.

●Pentru ca știu ca tot ceea ce sunt ajunge la el.

●Pentru ca toate stările mele ajung la el.

●Pentru ca știu ca tot ceea ce vede ca fac, ii rămâne drept exemplu.

●Pentru ca tot ceea ce devin ii va folosi drept ghidare.

●Pentru ca tot ceea ce ii ofer, are nevoie sa fie inainte plantat, udat și îngrijit.

●Pentru ca înainte “sa ii fiu”, are nevoie ca eu “sa fiu”… sa fiu cea mai autentică, sanatoasa și fericita varianta a mea.

Ce fac ? Lucrez la mine.

  • Ma predau vietii, pe fiecare zi mai mult.
  • Lucrez cu mine.
  • Ma construiesc.
  • Ma deschid catre cunoastere.
  • Ma duc catre adevar.
  • Ma intorc catre oameni.
  • Sau intr-o fraza, o constientizare avuta curand- “Fac orice pot…dar nu ma opresc”.❤️

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *