La multe binecuvantari !

Razvan,

Te pot numi frate, ghid, inger, binecuvantare… Te pot numi in zeci de feluri si totusi te poti simti intr-un singur fel : in suflet. Din suflet vine multumirea pentru ajutorul oferit si pentru exemplul care-mi esti : de iubire, de daruire, de simtire, de simplitate, de smerenie… si lista continua.

Imi dai incredere

Imi dai incredere sa fiu doar ceea ce sunt, pentru ca tu esti si vad cat de minunat se simte asta si ce impact are asupra celorlalti. Imi dai incredere sa renunt la mastile acumulate, sa ies din ”concursul de aparente” si sa ma intorc spre simplitate si autenticitate.

Imi dai incredere sa nu imi blochez lacrimile si sa-mi traiesc liber emotiile. Imi dai incredere sa imi accept si eliberez sensibilitatea, care poate fi un cadou pretios pentru cei din jur. Imi dai incredere ca pot fi vulnerabila si ca pot arata asta tuturor, fara frica.

Imi dai incredere sa scot la suprafata si ce gasesc urat in mine, fara teama de judecata. Si le scot constant, stiind ca asta e singura cale si avand increderea ca daca ma blochez, gasesc un suflet receptiv la a ghida spre lumina si iubire.

Imi dai incredere sa cer ajutor cand sunt depasita de situatie… Desi nu imi e usor, o fac, pentru ca pe drumul asta am nevoie de oameni care au trecut prin intreg procesul inaintea mea. Am facut-o si o sa o mai fac probabil, pana cand voi fi capabila sa ma salvez singura, ori de cate ori este nevoie, asa cum mi-ai raspuns cand te-am intrebat de cate ori ma mai salvati voi din greselile mele.

Multumesc !

Iti multumesc pentru increderea pe care mi-ai transmis-o, de a veni… fara sa stiu unde vin. Si am venit la fix pentru a fi salvata de alegerile mele. De curand Universul m-a pus fata in fata cu acea alegere, in timp ce veneam spre clinica si am simtit inca o data ca drumul spre voi e drumul corect pentru mine. Comparandu-ma pe mine cea de atunci cu cea de acum, inclusiv alegerea initiala cu cea ulterioara, am simtit profund mesajul ”Drumul de la disperare la pace”.

Iti multumesc pentru ca am simtit chemarea prin tine, ca mi-ai deschis drumul, ca ma ajuti sa il parcurg cand ‘nu stiu’ sau ‘nu pot’. Iti multumesc pentru tot ce oferi, ce inveti, ce arati prin exemplul tau. Iti multumesc pentru munca ta cu tine, ca acum sa poti face asta si pentru alte suflete. E imposibil de contabilizat tot ce oferi, iar multumirile nu vor fi niciodata suficiente.

Iti multumesc pentru cele mai linistite si fericite zile din viata mea, asa cum am declarat inca din primul Camp. Iti multumesc pentru linistea, credinta si iubirea care imi lipseau din viata. Iti multumesc pentru oamenii pe care i-am cunoscut prin tine. Iti multumesc pentru muzica… si pentru muzica sufletului tau. Iti multumesc pentru ca esti. Iti multumesc pentru ca esti fix asa cum esti.

La multi ani !

La multi ani frumosi si profunzi ! La multe binecuvantari ! La infinita iubire ! La ce tot ce iti doresti, la tot ce ai nevoie sa primesti, la tot ce meriti sa ai parte ! Lectii frumoase si un drum binecuvantat prin viata ! La multi ani binecuvantati si de Life and Spiritual Camp ! ­čśŐ

Ps: Tabloul soseste cu intarziere, alaturi de un premiu pentru tine si este in viziunea mea, reprezentarea a ceea ce faci pentru noi. Multumiri pentru ca ne dai aripile de care avem nevoie sa iesim din intuneric spre lumina si din minciuna catre adevar, aripi care ne conduc mereu ACASA- in credinta si iubire. Te imbratisez. Multumesc pentru tot ! ­čĄŹ

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.