Motivatie pentru evolutie Mama,Viata Invidiez femeile care….

Invidiez femeile care….

  • Nu pe cele care au haine, masini, case mai frumoase decât mine;
  • Nu pe cele care au trăsături mai frumoase sau un corp mai armonios; Nu invidiez frumusețea, doar o apreciez.
  • Nu pe cele care sunt mai talentate;
  • Nu pe cele mai bogate.

Tabloul perfect

Invidiez femeile care merg pe strada tinand de mana oglinda lor in miniatura. Cand copilul tau zambeste si toate probleme dispar. Cand il privesti in ochi si simti ca ai facut cel mai bun lucru cu viata ta. Cand evenimentele urate din viata ta au fost inlocuite in suflet cu dragoste nemarginita si o motivatie pe viata. Cand se poate prabusi lumea afara, dar in casa ta e soare si iubire. Cand ai intrat pe usa casei si ai ajuns in paradis. Cand tot ce ti-e drag gasesti acolo si nu iti vine sa mai pleci. Invidiez cumva femeile care au reusit sa isi contureze tabloul asta.

Fericire

Cand sufletul iti e cald in orice anotimp. Cand ti-ai pus la adapost sufletul inainte sa alergi dupa case, masini si bani. Cand nu trebuie sa se intample lucruri deosebite in viata ta ca sa fii fericit. Invidiez femeile care sunt suficient de inteligente cat sa aiba o stare de bine si o atitudine pozitiva in fata vietii, indiferent ce le ofera ea. Cele care stiu ca viata si sanatatea sunt suficiente motive de bucurie. Femeile ambitioase care lupta pentru mai mult fara sa considere putin ceea ce au.

Suflet plin

Cand ai echilibru, armonie, liniste. Cand ai oameni dragi in jurul tau in mana carora ai incredere sa iti pui sufletul oricand. Cand stii ca mana asta de oameni nu te va dezamagi niciodata si cand le simti iubirea de departe. Invidiez femeile care au incredere in oameni si pot sa isi construiasca relatii de prietenie. Invidiez poate femeile care sunt mai iubite sau iubesc mai mult.

Desi toti alergam dupa cariera, case, masini si bani, anii ne aduc ca raspuns in cautarea fericirii: familia si iubirea. Mare parte din dorinta mea s-a materializat mai repede decat m-as fi gandit : https://adriana-maria.ro/scrisoare-pentru-tine-copilul-meu-cadou-pt-prima-aniversare/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *