Cosmos ♥

Am vazut intrebarile astea si m-au atras instantaneu.

Ce inseamna cosmosul pentru tine ?

Ce e cosmosul ? Esti tu si ceea ce decizi ca vrei sa faca parte din tine.  E condimentat cu dezamagirile si bucuriile de care ai avut parte. Daca presari  nevoile si dorintele tale, ai motivatia de care e nevoie sa lupti, pentru a-ti face cosmosul un mediu cald sufletului tau.  Al meu e format din vise si oameni. Tanjeste de cele mai multe ori dupa imbratisari care fac minuni si dupa zambete care vindeca orice. Viseaza maini calde ale caror atingeri opresc timpul in loc si o ploaie de inimi pentru toti cei insetati de iubire.

Cat de mare este cosmosul tau?  E atat de mare pe cat indraznesc eu sa visez. Nici eu nu ii stiu prea bine limitele… Creste odata cu ambitia mea de a fi fericita si uneori se prabuseste cand imi este dezamagit sufletul. Cu fiecare ridicare din mrejele nefericirii, mi-am impaturit lectia, am pus-o in buzunarul sufletului, iar  apoi mi-am luat avant  catre un tablou mai insorit.

Cine este cosmosul tau? 

Cosmosul meu a fost format de-a lungul vietii din oameni care am crezut ca-mi vor incalzi sufletul, ca-mi vor acompania pasii, ca ma vor indruma spre fericire. S-au imputinat cu timpul, dar nu m-am simtit mai saraca, ci mai puternica si mai independenta. Am scos oamenii pasageri din el, cei la care nu imi vibra sufletul si de la care nu simteam la randul meu asta.

Doi ochi mici, care au vazut de curand lumina zilei, s-au asezat in centrul universului meu. Un suflet pur caruia i-am dat viata,  pe care sunt datoare sa il ghidez prin experiente asfel incat sa evite taisurile vietii, imi e acum centrul preocuparilor. Un zambet  inocent imi umple intreg cosmosul de iubirea sincera la care tanjeam. Cosmosul meu este stabil acum, pentru ca viata mi s-a revansat pentru toate incercarile, oferindu-mi cel mai de pret dar, de care ma voi bucura pana la ultima bataie in piept.

Intreg universul meu incape intr-o singura fotografie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

RevoltaRevolta

Impotriva ‘prietenilor’  prea mult absenti ; Impotriva apropiatilor  neinteresati ;   Impotriva distantei dintre oameni aparent apropiati- straini care uneori poarta acelasi nume; Impotriva lucrurilor care ne mai aduc fortat