Motivatie pentru evolutie Viata Colectionam ani : 28.

Colectionam ani : 28.

Am simtit nevoia sa scriu, sa ma descarc, sa fac un bilant si sa arunc dorinte in viitor. Mi-am pus mii de trairi in cateva cuvinte in aceasta ”Scrisoare aniversara- retrospectiva, prezent, dorinte.”

26 de ani

Colectionam ani, simtim presiunea varstei, avem obiective, muncim pt realizari. La mine 26-le a fost un an greu, presarat cu incercari, probleme de sanatate, stres, incertitudini. L-am incheiat obosita fizic si psihic, dar optimista ca va urma ‘binele.’ https://adriana-maria.ro/anul-asta-nu/

27 de ani

27-le a fost un an plin. A fost intai multa asteptare si emotii, apoi haos, oboseala, acomodare. Dar toata greutatea lui avea sens, caci aveam in brate motivatia. A venit, m-a schimbat, m-a maturizat. Mi-a mai redirectionat gandurile dinspre probleme si nemultumiri catre altceva mai important. https://adriana-maria.ro/27-de-ani/

28 de ani

28-ul a fost greu. A fost despre schimbare totala, despre o viata noua. Despre cat te afecteaza rutina. Despre prea putin timp liber. Despre a te pune pe tine ca femeie si om pe pauza, pentru un scop mai mare si in acelasi timp despre cat ai nevoie sa fii femeie din nou, nu doar mama. Despre zdruncinarea relatiei de cuplu. A fost despre frustrare, despre nevoia de a fi iubita, inteleasa si ajutata mai mult ca oricand. A fost si despre multa implinire si mandrie. Despre fericirea provenita din lucruri minuscule. Despre lectii de viata. Despre alt nivel al iubirii. Despre zambete si ochi stralucitori. A existat un motiv pentru care ma resetam in fiecare zi, atat bateriile cat si starea de spirit. Stiam pentru cine fac eforturi, iar piticul meu perfect merita toate eforturile din lume. Chiar si asa, a fost un an foarte greu, foarte diferit de cum mi-l imaginam.

29, please be kind !

I need this. I need energy, I need patience, I need people around me and I need to be loved. Colectionam ani, simtim presiunea varstei, avem obiective, muncim pt realizari, cautam iubire, ne lipim de oameni, tanjim dupa liniste si stabilitate. Cand e vorba de timp, suntem toti la fel. Pretuiti timpul si nu uitati sa luptati pentru fericire. Nu ar strica sa realizati si voi in fiecare an o ‘Scrisoare aniversara- retrospectiva, prezent, dorinte’, de genul acesteia. Cuvintele sunt semnele pe care le lasa toate trairile noastre la vedere. Celelalte semne se pot vedea doar de catre ochi cunoscatori si suflete bune, trase prin foc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *