Anul asta NU….

S-au strans 26 de ani plini de experiente. Am simti nevoia sa fac un bilant aniversar.

Eram….

Copila timida si neexperimentata a ramas de mult in trecut. Cateodata mi-e dor de ea, caci avea farmecul ei desi era exagerat de rusinoasa, sensibila, naiva si buna. Era mereu amuzanta, pentru ca nu avea probleme (desi parea totul negru cand parintii nu o lasau pe la prietene sau la discoteca si insistau atat de mult pe scoala). I-a prins bine si acum le multumeste pentru ca educatia de acasa o diferentiaza de multe alte fete.

Avea maturitatea si capacitatea de a-i ajuta si a-i sfatui pe cei de varsta ei si nu numai (o face in continuare dar mai selectiv, pentru ca au tot dezamagit-o oamenii pe parcursul anilor). A ales sa renunte la prietenii in care nu mai crede, in favoarea unei stabilitati sufletesti. Visa sa devina actrita pentru ca in filmele pe care le vedea totul se termina cu bine mereu ­čÖé

Multumesc

Vreau sa le multumesc parintilor pentru ca m-au crescut cu efort. Le multumesc pentru ca nu m-am nascut in lux, pentru ca nu as mai fi apreciat nimic acum. Asa am invatat ma descurc si singura. Le multumesc pentru ca i-am vazut permanent ca se straduiau, am vazut efort maxim in ochii lor si astfel nu am simtit niciodata ca am putin. Le multumesc pentru ca datorita lor sunt o familista convinsa si bogatiile mele sunt oamenii apropiati.

Maturizare

Am crescut si spre deosebire de anii trecuti chiar simt asta. Am crescut poate mai mult decat mi-as fi dorit. Am experimentat sentimente noi, situatii noi, am devenit mai curajoasa, mai responsabila, mai sigura pe mine. Am vizitat locuri, am mai cunoscut oameni, am devenit din ce in ce mai independenta. Nu stiu exact ce ar fi trebuit sa fac in anii astia, am ales sa ii las sa treaca fara un plan anume si sa vad ce imi aduc. Mi-au adus multe situatii prin care a trebuit sa trec ca sa ma transform din copil in femeie. Am evoluat, desi nu stiu daca asta se contabilizeaza in fericire.

Anul acesta- bilant aniversar

In ciuda acestor lucruri, anul asta a fost cam cel mai prost de pana acum, asa ca nu simt nevoia sa celebrez asta. Nu am adus vreo imbunatire vietii mele pe niciun plan, am avut si probleme de sanatate si nu imi pot aminti de vreun lucru bun care mi s-a intamplat, exceptand decizia de a-mi face acest blog. Anul asta nu sarbatoresc, imi fac doar ‘planul de atac’ pentru anii ce vor urma.

Imi doresc:

  • Sa ma inarmez cu ambitie.
  • Sa am curaj sa nu imi abandonez pasiunile.
  • Sa am sufletul mai linistit.
  • Sa zambesc mai mult.
  • Sa iubesc mai mult.
  • Sa nu mai am probleme de sanatate.
  • Sa am oameni dragi alaturi.
  • Si abia dupa toate astea imi doresc MULTI ANI.

Ce a urmat puteti citi aici : https://adriana-maria.ro/scrisoare-aniversara-retrospectiva-multumire-dorinte-realizari-viitor/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *