Barbatul perfect

Toate femeile cauta barbatul perfect. Pentru fiecare om in parte relatia perfecta/partenerul ideal ar trebui sa arate altfel, pentru ca fiecare om este diferit. Cerintele si necesitatile tale ar trebui sa fie diferite de cele ale altcuiva. Perioada in care traim ne indeamna la superficialitate. Majoritatea feteleor spun ca isi doresc un barbat tanar, frumos si bogat. Nu am auzit multe descriind barbatul ideal ca fiind un posibil tata deosebit, un om muncitor, ambitios, iubitor, matur.

Tanar sau batran ?

Varsta nu este neaparat un criteriu, dar eu cred ca este absolut necesar ca barbatul sa fie mai mare decat femeia. Eu personal apreciez maturitatea si experienta de viata, care vin la pachet odata cu anii. Cu persoane tinere te poti bucura de nebuniile tineretii, cu oameni maturi poti construi si te poti consolida ca om. Fiecare din aceste 2 categorii isi are perioada ei. Daca vrei distractie, alegi un partener tanar, daca vrei familie, pe cineva matur.

Fizicul conteaza ?

Aspectul fizic fluctueaza odata cu anii, iar ceea ce acum poate parea wow, peste cativa ani poate fi comun sau chiar neplacut. Asta se aplica atat la femei cat si la barbati. Varsta isi pune amprenta asupra noastra, caci din păcate tineretea nu dureaza la infinit. Oamenii devin delasatori odata cu trecerea anilor, vechimea relatiei, casatoria sau aparitia copiilor. Asa ca aspectul fizic, desi este important la primul contact, nu este definitoriu in crearea relatiei perfecte. Exista oameni care nu te cuceresc cu aspectul fizic la primul contact, dar sunt atat de frumosi pe interior caci devin captivanti si te pot fermeca prin atitudine, caldura, incredere si inteligenta.

Bogat sau nu ?

Banii si goana dupa bogatie… E normal sa vrei sa traiesti in conditii bune, sa ai un stil de viata peste medie, o comoditate financiara. Dar pentru asta trebuie sa depui efort, sa muncesti, atat singur cat si in cuplu/familie. Multe femei vor sa gaseasca pe cineva cu bani ca sa scape de stresul vietii cotidiene. Ele vor sa sara astfel peste etapele de construire si sa se bucure doar de rezultatul final. Daca faci asta, e treaba ta, dar tocmai ti-ai fixat pretul. Nu e nimic mai frumos decat sa evoluezi impreuna cu partenerul, sa esuati sau sa reusiti impreuna.

Daca ma intrebi pe mine la 30 ani cum arata barbatul perfect ti-as spune ca:

*matur (indiferent ce varsta ar trebui sa aiba pentru asta);

*nici prea urat – nici prea frumos (dar cu talent in a se face placut si a fermeca oamenii prin simplitate, caldura, iubire, incredere in sine si atitudinea potrivita);

*fara averi nemasurate (cu o siguranta a zilei de maine de bun simt, macar pt persoana lui).

Dar ar trebui sa fie dotat obligatoriu cu inteligenta, ambitie, si sa știe sa ofere respect in fiecare secunda. Ar trebui sa stie sa iubeasca si sa primeasca iubirea, ca astfel sa contribuie zilnic la consolidarea relatiei. Nici un lucru frumos nu ramane asa in timp fara sa ai grija de el. Relatia perfecta se construieste, nu se gaseste ! Fiecare decide ce are nevoie sa aiba la brat prin viata. Barbatul perfect e cel langa care radiezi de fericire. Un articol frumos despre barbatul perfect este acesta : http://www.artadeatrai.ro/barbatul-ideal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *