Asumare

Asuma-ti tot ce esti !

De ceva vreme lucrez cu termenul ‘asumare’. Nu stiu la altii cum e, dar la mine asumarea a ceea ce sunt vine în straturi, în etape. Am făcut pasi destui în direcția asta, dar mai am încă multi de facut. Mi-am asumat parțial naturaletea fizica, simplitatea, sensibilitatea, punctele slabe, luptele, povestea, vulnerabilitatea, iar drumul continua.

Am regasit în telefon poza asta și desi mi-am asumat-o intr-un articol acum ceva timp, am vrut sa transmit mesajul si aici… sau poate ca am vrut sa pun încă o cărămidă. Expunand-o, îmi accept atat partea mea copilaroasa, cât și sensibilitatea și autenticitatea. Am făcut prin luna aprilie tabloul asta. A venit în urma unor trăiri intense și a unor constientizari profunde. Am pus multa emotie în el. Ulterior l-am considerat o prostie, caci mintea a câștigat lupta cu sufletul. L-am stricat repede și mi-am blocat din nou simtirea, comportandu-ma “în grafic”.

Poate fi o prostie, ceva copilăresc ? Da, poate fi. Poate fi mai mult de atat ? Poate fi. Totul depinde de ochii privitorului.

Dacă as fi avut talent la pictura și as fi pictat, poate se încadra în “normal”, poate primea chiar aprecieri. Dar cum nu am talentul asta, am decis sa transpun mesajul intr-un limbaj universal, caci copii am fost cu toții, iar plastina a făcut parte din copilăria fiecăruia. Dacă vi se pare o prostie, țin sa va spun ca am făcut altele mult mai mari. Asta e cea mai mica dintre ele. Ce bine ar fi fost sa fi făcut doar prostii din astea inofensive în viata…

Orice ‘simțim’ sa facem, orice ne produce bucurie profunda, orice ne scalda in entuziasm, orice aduce viata în noi, orice metoda autentica găsim pentru a ne exprima emotiile sau recunostinta… după părerea mea nu e ceva greșit. Prin urmare nici tabloul asta nu e greșit, nici eu nu sunt gresita. Sunt ce sunt, sunt ce am fost trimisa sa fiu.🙏❤️

Fa-ti un cadou ! Incepi cu asumare în tot ceea ce faci și tot ceea ce ești si viata ta se va schimba în bine. Asuma-ti ce simți, ce gândești, ce faci !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *