Motivatie pentru evolutie Viata Adevarul face putine like-uri

Adevarul face putine like-uri

Impotriva curentului

       Adevarul face putine like-uri. ”Oamenilor trebuie sa le spui ce vor sa auda. Si tu te duci in sens invers cu sinceritatea care te caracterizeaza. Sa nu te miri daca nu le vei fi pe plac multora. Cred ca nici nu vrei asta, altfel ai fi exact ca ei. Stiu ca vrei putini, dar care sa fie ai tai: sa te citeasca, sa te inteleaga, sa te creada, sa te caute cand le poti fi de ajutor. Pentru ca unul din lucrurile care iti plac mult in viata asta e sa rezolvi problemele altora. Mereu ai avut o aplecare catre asta si cu siguranta rezolvi cu mai mult talent cu problemele lor decat pe ale tale.

Nu te cunosc

             Te vor aprecia cei care te cunosc si stiu ca aparenta ”aroganta” pe care ti-o atribuie unii e de fapt timiditate. Dar n-au ei rabdare sa te cunoasca. Si poate ca nici nu trebuie. Lasa-i sa curga si lasa viata sa aseze lucrurile si oamenii. Stiu ei oare ca de fapt esti un copilas care nu a inotat niciodata si viata tocmai te-a lasat in mijlocul unui ocean? Nu stiu, pentru ca sunt prea ocupati sa critice inotul tau stangace, fara sa stie ca pentru tine inseamna supravietuire. 

Deranjezi

            Ii faci sa isi vada defectele si le atragi atentia asupra lucrurilor carora ei nu vor sa le acorde atentie. Daca discuti despre lucrurile pe care ei nu reusesc sa le controleze, se vor simti neputinciosi. Daca le dai de inteles ca unele lucruri trebuiesc altfel abordate, se vor simti jigniti. Daca vad in tine calitati, vei trezi invidie. Orice ai face nu ai cum sa ii multumesti.

Dar nu conteaza, esti un om liber

         Stiind astea de la inceput, relaxeaza-te si fa totul asa cum simti… Nu te stradui sa le placi cu pretul de a renunta la toate valorile, principiile, particularitatile tale. Goleste tot ce ai in tine si elibereaza-te de emotii https://adriana-maria.ro/manifestarea-sentimentelor-importanta-exprimarii-emotiilor-trebuie-constientizata/. Accepta ca adevarul face putine like-uri. Nu prea mai sunt oameni buni si sinceri care sa te aprecieze, copil frumos !” 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *