‘Achizitii de carantina’

Restrictiile impuse in perioada covid-19, care ne-au facut sa stam in casa, la mine au avut ca efect plictiseala. Dupa ce am terminat curatenia generala, m-am refugiat in niste shopping menit sa combata plictiseala. Asa ca din lipsa de activitati placute, am dat startul la ”Cumparaturi online de primavara (izolare coronavirus)” . Am studiat zile la rand multe site-uri, am comandat multe produse, dar am si returnat produsele care nu ma convingeau indeajuns.

Mi-a lipsit mersul prin magazine, desi am vazut si avantajele comenzilor online. Ai timp sa te probezi acasa, sa studiezi cu ce poti asorta produsul, sa poti cere o parere cuiva. Uneori in magazin esti presat de timp, de oboseala, te deruteaza lumina etc si nu faci cea mai buna alegere. Referito la stilul vestimentar vezi si articolul acesta : https://adriana-maria.ro/un-fel-de-maturizare-stilistica/

Cumparaturi online de primavara (izolare coronavirus)-imbracaminte

BBY- http://bby.ro/. am cumparat mai multe produse, dar pe unele le-am returnat. Cele pe care vi le prezint au materiale ok si seamana cu ceea ce se vede in poza. Eu zic ca isi merita banii, mie imi plac si vi le recomand.

Cumparaturi online de primavara (izolare coronavirus)- incaltaminte

Depurtat- https://www.depurtat.ro/ am comandat 3 tone si am returnat 2 tone :))) La incaltaminte e chiar greu online, pentru ca au calapod diferit, marimi decalate, plus ca intamintea trebuie sa o simti comod in picior. Am returnat multe perechi de pantofi si sandale superbe, pentru faptul ca nu erau comode si nu puteam merge cu ele. Perechile pe care vi le prezint nu sunt spectaculoase, insa sunt foarte comode si practice. Eu ma incadrez in categoria persoanelor care nu pot merge pe tocuri mai deloc, asa ca optez pt platforme si toc mic, sau toc gros.

Sandale Dodge Negre

Sandale Nicolen Negre

Sandale Olest Corai

Pantofi Snider turcoaz

Pantofi Galvan Negri

Pantofi Khalil Roz

Pantofi Nina Negri

Pantofi Snider galbeni

Pantofi Sport Simo Albi 2

Sandale Emila Negre

Sandale Wilma Negre 2

Platforme Laki Negre 2

Platforme Oranda Negre

Spor la shopping !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post