3 ani de tine

Azi se implinesc 3 ani cu tine. Îți spun des “ești inima mea !”. Răspunsul tău este : “Eu nu sunt inima ! Eu sunt băiat. Eu sunt Luca.” Cu siguranță esti inima mea pentru ca de fiecare data când îmi spui ca te doare ceva, pe mine ma doare mult mai tare, ma doare ca și când cineva mi-ar smulge inima, ca și când as muri și as învia, ca să îți pot fi alături în continuare.

Mereu cand vine vorba despre tine imi raman cuvintele mici. Nu mai stiu sa ”asortez”cuvintele, nu stiu sa imi descriu sentimentele, nimic nu se ridica la inaltimea ta. Esti mai presus de lumea asta, esti pura magie.

Cum esti la 3 ani

Mi-am făcut o părere despre tine după 3 ani impreuna. Îmi place sa vad bucăți de mine în tine. Ai cel mai frumos miros, mirosi a dragoste și bunătate. Ai imbratisari magice. Ai zâmbete vindecătoare. Ai pupici care te urca pana la ceruri. Esti bun, dulce, iubaret, prietenos, independent si curios.

De fiecare data când cineva îți oferă compania, atenția, sau ceva material, te aud spunându-i “Esti bun !”. Tu ești bun mami, pentru ca vezi bunătate în oameni chiar și acolo unde poate nu exista, sau nu este la vedere.

De fiecare data când te doare ceva, ai învățat sa te imbarbatezi singur, spunând “trece! “. Sper sa ramai asa și prin viata. Căci oricât m-as face scut pentru tine, trebuie sa accept ca nu o sa pot sa te feresc de toate și sa te ajut în orice. Unele drumuri trebuie sa le faci singur, chiar dacă numai gândul ma sfâșie pe dinăuntru deja.

Cum te vreau

N-as schimba nimic la tine și asta e cel mai frumos lucru. Oricât m-ar deranja acum încăpățânarea si rebeliunea ta uneori, în viata îți vor prinde bine, asa ca trebuie sa învăț sa nu te schimb prea mult și sa te accept asa cum ești. Pentru ca ești perfect.

Nu te vreau unul din mulțime, respectând tipare. Te vreau liber, fiind o voce, făcând ce îți place, respectându-ti pasiunile, iubind, riscând, trăind. E ok sa spui NU, e ok sa iti faci cunoscute dorințele, sa le tipi, sa insiști pentru ele, e ok sa te impui. Eu nu sunt intr-o lupta pentru suprematie cu tine, nu vreau sa te cresc obedient, supus. Te vreau liber și fericit! Și toate premisele spun ca asa va fi ! Te super-mega-ultra iubesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.