Va urez pentru anul nou…

Nu obisnuiesc sa urez ceva de sarbatori pentru ca mi se pare mecanic. Urarile nu mai sunt ce erau odata, acum fiind un copy paste trimis in masa. Nu ma prea bucura mesajele si nici nu trimit. Nu sunt rautacioasa, sunt doar sincera. Si fiind un om care se bazeaza pe ceeea ce simte si care traieste din emotii, pot sa spun simplu ca urarile de azi nu trezesc in mine nimic. Dar asta nu schimba faptul ca mi-as dori din suflet sa va stiu bine.

  • Sa va stiu sanatosi, pentru ca e singurul domeniu care nu depinde de noi. Si anul asta chiar am invatat, pe pielea mea, sa iau sanatatea in serios.
  • Sa simtiti iubire si sa o dati mai departe. Fara sa fim iubiti suntem oameni goi, ofiliti….
  • Sa aveti motivatia de a sterge praful de pe ceea ce reprezenta ”planuri de viitor” cu ani in urma si sa aveti indrazneala sa luptati pentru ceea ce va doriti, avand certitudinea ca ambitia duce la succes.
  • Sa invatati sa va personalizati idealul de fericire si sa luptati pentru ceea ce v-ar face pe voi fericiti, nu pe restul lumii. Sa constientizati ca fericirea are multe forme, in functie de persoana.
  • Sa nu asteptati sa fiti fericiti cand aveti totul, ci sa fiti fericiti avand putin, si din ce in ce mai fericiti pe masura ce mai realizati lucruri. Sa credeti pe cuvant ca drumul pana ”sus” e mai frumos decat privelistea de acolo.
  • Sa nu va doriti sa ajungeti in ‘fruntea turmei’ singuri, ci sa trageti oameni mai slabi dupa voi si sa va bucurati de reusita impreuna. Sa ajuti si alti oameni inseamna sa fii atat de puternic….! e o dovada de tarie si umanitate. E infinit mai greu sa fii bun, decat sa fii rau sau dezinteresat. Dar e si mai frumos si e un fel de multumire divinitatii pentru ce ai primit tu.

Zambiti mai mult si faceti in asa fel incat zambetul vostru sa fie contagios !

Chiar imi doresc asta, atat pentru apropiati, cat si pentru oamenii cu care abia schimb un ”buna ziua!”, sau cei pe care ii vad din mers pe strada. E si o doza de egoism in dorinta mea, caci fericirea si echilibrul pe care mi le doresc pentru toti m-ar face sa simt mai putina neputinta, cu care ma confrunt ori de cate ori vad oameni  tristi, bolnavi sau cu probleme. Nu ii pot ajuta pe multi dintre ei si asta ma intristeaza.

Daca am fi toti putin mai buni si am face putin mai mult pentru comunitatea in care traim, ar fi mai mult echilibru care este pretios.

Daca am simti mai mult si am contabiliza mai putin…

Daca am alerga mai putin dupa lucruri si daca ne-am opri mai des sa respiram viata, sanatate si liniste…

Daca nu am fi atat de focusati doar pe noi si am arunca o privire si la cei de langa noi…

Daca ne-am iubi si ne-am respecta mai mult…

Daca am vrea sa intelegem mai devreme ca viata nu este despre lucruri, ci despre oamenii din ea…

Daca… Pana atunci vreau sa va stiu sanatosi si mai pozitivi. Un an nou condimentat de fiecare dupa propriul gust !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Nu vreau sa ne casatorim :)

Toata viata m-am vazut sotie, acum nu mai vreau. ” Nu vreau sa fiu luata in spatiul tau, nu vreau sa iti apartin. Vreau sa te vreau si sa ma

Turist prin Italia

Am vizitat 3 locuri din Italia: Crotone(Calabria) 2012 cred, Roma 2014 si Verona-2017. Crotone(Calabria).  In sezon este foarte cald aici, cand am venit prima oara am avut un soc asemanator

Dubai – first time

Am cautat informatii pe net inainte de a pleca in vacanta si mai bine nu citeam pentru ca m-am stresat fara rost in legatura cu strictetea lor si regulile  impuse