Motivatie pentru mine

Motivatie pentru mine post thumbnail image

Astazi sunt la stadiul in care ma bucur de un share, un like, un mesaj de apreciere si de incurajare. Dar stiu ca vreau mai mult. Stiu ca pot sa transmit mai mult si stiu si ca voi ajunge la oamenii potriviti; cei care imi seamana, care sunt receptivi, care stiu ca orice schimb de experiente e benefic, care stiu ca sa compari pareri, tipologii, idei e benefic.

M-am gandit deja sa renunt pentru ca nu vad suficient feedback. Dar m-am razgandit.  Lucrurile frumoase se construiesc cu rabdare si efort. Daca erau prea usor de obtinut nu mai erau apreciate. Nu-mi dau voie sa fiu slaba. Cred ca mai exista inca oameni care simt emotia din fiecare idee pe care v-o scriu. Daca eram axata pe un alt domeniu sigur mi-ar fi fost mai usor… dar cuvintele nu prea mai atrag oamenii… cele sincere nici atat… si minciuni frumoase eu nu scriu.

Imi gasesc inspiratia :

  • cand am parte de liniste;
  • cand ma bucura soarele;
  • cand ma plimb; cand sunt in vreun mijloc de transport si am timp sa observ, locuri, oameni, actiuni;
  • dupa ce plang;
  • cand sunt fericita/trista;
  • cand cunosc oameni care transmit, oameni rari, frumosi si sinceri;
  • cand ma simt neputincioasa;

In principiu cam mereu cand nu sunt stresata cu treburi cotidiene. Cand imi dau voie sa ma relaxez, sa simt, sa ma transpun si sa fiu descoperita. Sa scriu despre teme cu care ma confrunt zilnic eu sau persoane din jurul meu, imi ofera o stare de eliberare, o stare de bine gandindu-ma ca pot ajuta alti oameni, ca ii pot motiva sau ca le pot alina o tristete, stiind ca si altcineva a mai trecut prin asta.

Nu fericirea imi guverneaza viata, ci mai  degraba emotia. Si blogul asta are ca scop sa transmit mai departe emotia. Sunt convinsa ca nu sunt ultimul ‘specimen’; Sigur mai sunt oameni care simt, care se emotioneaza, care empatizeaza cu ceilalti …. si pe oamenii acestia ii vreau aici. Pentru oamenii acestia ma las descoperita aici, intr-o lume in care schimbam 20 masti pe zi.

Sper sa imi creez comunitatea mea de oameni buni si autentici, care inteleg despre ce scriu si ce vreau sa transmit si nu trateaza totul superficial. Sper din suflet ca vorbele mele sa isi gaseasca corespondent in sufletele voastre.

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *