Mama -muzeu al dragostei

Suntem femei si suntem foarte diferite una de cealalta: de la cum aratam, la cum gandim, cum actionam, cum iubim etc. Dar exista un lucru pe care il avem in comun, indiferent de orice altceva: dam viata. Suntem binecuvantate cu puterea de a crea oameni, de a le veghea calea,  de a-i ajuta sa-si cladeasca fericirea si de a-i iubi mai mult decat pe propria persoana.

”In momentul in care se naste un copil, se naste si mama. Ea nu a existat pana atunci. A existat femeia, dar mama, niciodata. Mama este ceva cu totul nou.” B.S. Rajneesh.

Renuntam la viata pe care am avut-o si acceptam cu drag si emotie schimbarea ce urmeaza sa ne intre in viata. Cunoastem sacrificul si il infruntam cu  o putere si o vointa nemaivazute.  Renuntam sa mai traim pentru noi si vedem viata prin ochii lor de acum.

Egoismul nu mai are loc in viata noastra si tot ce ne dorim e pentru ei. Copiii sunt cea mai importanta parte din noi; inspre ei se duc cele mai bune ganduri, pentru ei cele mai sincere rugi si toate eforturile de a le fi cat mai bine. Devin cel mai important scop al vietii noastre: de a avea cel mai bun parcurs in viata, de a nu-i atinge nimic si a nu-i abate de la drumul spre succes si fericire.

Mama-eroina munceste in fiecare secunda pentru ca puiul ei sa zambeasca o viata. Ne primim singura rasplata pe care ne-o dorim atunci cand ii vedem ca sunt bine, ca drumul le e neted, fata senina si sufletul linistit. Atunci suntem si noi linistite, mandre ca ne-am realizat scopul suprem in viata. Orice om isi promite la un moment dat ca isi va creste copiii mai frumos si le va oferi mai mult decat a primit el (si nu ca repros pentru parintii lui, ci ca o dovada de dragoste imensa pentru copiii sai).

Daca inainte fericirea noastra statea in lucruri si realizari, de acum are un nume si devine cea mai mare realizare a noastra inca de cand il vedem sub forma a 2 liniute.  Nu exista nimic mai pretios decat cei carora noi le dam viata si tot noi ii instruim pentru a trece frumos prin ea, cu noi alaturi, atenti la fiecare pas.

  • ”Copii sunt mainile cu ajutorul carora atingem cerurile”. Henry Beecher
  • ”Bogat este parintele al carui copil alearga in bratele sale, chiar daca acestea sunt goale”

Pentru tot ceea ce faci,  te apreciez femeie-mama.

Felicitari pentru curaj, pentru eforturi, pentru ca nu te dai batuta nicicand, de parca viata ar fi  usoara ca un fulg… Pentru ca dai dovada de cea mai pura dragoste, pentru ca lupti sa iti cresti copilul cat mai frumos, pentru ochii aia sclipitori pe care ii ai atunci cand iti vezi copilul zambind….

Copilul tau te iubeste enorm, pentru ca tu il inveti zilnic sa iubeasca prin dragostea ta fara margini. Mamele merita nu doar o zi a lor, merita multe…. Si cel mai important, merita in fiecare zi sa simta dragostea celor carora isi dedica viata . MAMA, esti sfanta ! TE IUBESC !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

50 shades…

N-am putut sa ma abtin, asa ca m-am apucat sa scriu. Am vazut prea multe pareri despre ”50 SHADES” ”mesajul filmului e violenta domestica”. :)) Nu cred, sau poate ar

Muncim prea mult si asta ne afecteaza fericirea

Muncim prea mult sau deloc… si ambele au legatura cu fericirea. Muncim prea mult Nu avem destul timp sa traim pentru ca muncim prea mult. Nu putem fi relaxati pentru

Tatuaje cosmetice

Micropigmentarea sprancenelor. Procedura nu a fost dureroasa, se foloseste un anestezic, e doar putin disconfort si suprafata inflamata dupa. Odata incheiata procedura e nevoie de o ingrijire speciala(o crema aplicata