Lista de dorinte pentru 2018

by

Mi-am propus ca la fiecare sfarsit de an sa imi fac un bilant… sa scriu ce mi-a adus bun, ce mi-a adus rau si ce planuri am pentru anul urmator. Si cred ca fiecare an, indiferent cat de bun sau rau a fost, merita sa scriem cateva impresii despre el. Si sa ne organizam lucrurile pe care le dorim indeplinite in viitor… Stiu ca e un cliseu ‘sfârșit-inceput’, ‘nou-vechi’ , ‘bine-mai bine’…dar consider că e un lucru benefic sa delimităm niste etape si sa privim mai optimiști spre viitor. O stare de spirit  pozitiva inseamna 50 % reusita.

Ei bine, anul asta mi-a mers atat de prost incat nu mi-am sarbatorit nici ziua de nastere… Mi-as dori sa il sterg din memorie, dar din pacate mi-a lasat niste amintiri si niste semne pe viata… Am avut multa alergatura, mult stres si multe lucruri de rezolvat. Multe planuri date peste cap, prea putina relaxare si putine calatorii pentru ce imi propusesem. Am avut probleme de sanatate care nu si-au gasit inca rezolvarea…  Dar nu ma plang… am experimentat, am devenit mai independenta,  m-am mai maturizat si m-am pregatit pentru pasul urmator ce va fi 2018.

  • Imi doresc ca toti ai mei să fie bine, sănătoși, fără probleme, pentru ca asta e singurul lucru care ma taie din rădăcină și îmi da lumea peste cap; în rest ma descurc, orice ar fi…
  • Imi doresc ca daca problemele de sănătate nu se rezolva, macar sa nu mai apară și altele. Mi am propus deja să mănânc mai sanatos, sa fac sport și să îmi fac analize periodic. Nu indrăznesc să cer o ureche noua, cand alții se roagă pentru încă o șansă la viață…
  • Imi doresc sa continui cu blogul. Sa am idei, inspiratie, motivatie. Si cel mai important : cititori. Sa primesc în continuare mesajele voastre de mulțumire care imi dau o satisfacție enormă. Si imi doresc sa cred suficient în mine cat sa lucrez in continuare la începutul meu de carte.
  • Imi doresc sa imi pun la punct o afacere care să mă ajute să îmi cumpăr casa mult visată. Pentru mine casa nu este doar un bun, ci mai degraba este o legătură, o stabilitate, o realizare. Ar fi o dovada a maturizarii mele.
  • Imi doresc sa am timpul necesar sa fac ce tot aman de cativa ani. Sa le ofer părinților mei un concediu pe care nu l-au avut in cei 26 de ani de când sunt eu. Si sa facem impreuna excursia asta, pentru ca singuri nu vor iesi din rutina in care i-a bagat dorinta de a le asigura cat mai multe copiilor.
  • Imi doresc sa călătoresc cat de mult posibil. E o pasiune a mea din care nu m-as mai opri.
  • Sa imi deschid atelierul de croitorie care este de fapt visul meu cel mare.
  • Și ar mai fi oamenii – marea problema… as mai vrea prieteni, dar nu mai cred in oameni. M-as atașa dar mi-am luat prea multe tepe. Am vazut prea multe relații de prietenie spulberate de nimic, de diferente, de invidie, de comoditate etc.  Asa ca o sa cer să invat sa traiesc frumos cu cerc restrâns. Sa nu imi mai pun sperante in oameni, sa ii las să plece, sa ma departez de cei pe care nu ‘ii simt’.
  • Mi-as dori un copil, chiar mai multi, pentru ca am vazut ca in viata singura constanta este familia. Singura bucurie si alinare. Singurul sprijin. Singurul refugiu. Asa ca vreau sa imi desenez tabloul meu, tabloul meu de viata si pe viata 🙂

Deja cred ca am cerut prea multe…. Oricate as realiza din ele, voi fi multumita…

Un an nou cu un suflet mai impacat, mai multi oameni sinceri in jurul vostru, mai mult schimb de iubire si motivatie !

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *