Sarbatorim Valentine’s day ?

by

Sarbatorim Valentine’s day  ?

Nu sunt chiar impotriva… cred ca ar putea fi oarecum benefic pentru persoane care muncesc mult si au un program foarte incarcat…e o evadare de la liniaritatea vietii, un mic motiv pentru rasfat, moment de relaxare. Dar nu astepta luna februarie ca sa iubesti, ca sa oferi o atentie, ca sa aveti parte de momente mai deosebite in doi.

Insa cred ca putem sarbatori o relatie in mult mai multe alte zile fericite, in care ne apreciem partenerul si suntem impliniti in relatia pe care ne-am cladit-o. Intr-o zi  in care suntem fericiti cu ce avem la brat si intr-o noapte in care adormim cu zambetul pe buze, imbratisand un om drag. Eu, personal, simt ca fara sa celebrez aceasta sarbatoare, nu pierd nimic.

Cadourile mi se par demodate si plictisitoare… aceleasi flori, jucarii de plus, bomboane, telefoane mobile si poate niste trandafiri ”descompusi” pe pat. Macar  de am fi putin mai inventivi si am scoate din rutina intregul ritual… Iar cadoul suprem, inelul+ cererea in casatorie la care toate fetele spera…. :))). De ce trebuie sa se intample intr-o zi cu insemnatate pentru toata lumea, cand se poate intampla intr-o zi oarecare,  dar pe care voi sa o faceti in acest mod speciala ?  Nu va doriti o zi numai a voastra ?

Randurile nu sunt scrise de un om frustrat, care nu are parte de lucruri frumoase in viata si e invidios pe ce li se intampla altora. Sunt scrise de un om mare acum, care a inteles care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata, ce ne face fericiti si pe ce trebuie sa ne concentram atentia. Nu sarbatoresc pentru ca aceste sarbatori, ale tuturor, nu imi trezesc nimic. Cand o sa fiu intrebata de zilele frumoase din viata mea, cu siguranta nu voi povesti de 14/24 februarie sau 1/8 martie. Zilele frumoase, incarcate spiritual, se simt, nu se sarbatoresc mecanic pentru ca asa spune calendarul si obiceiul.

Va propun astfel sa simtiti, nu sa mimati. Va propun sa fiti originali. Nu exista 1 Valentine’s day intr-o relatie reusita, exista 365. Asa ca in loc sa asteptam ocazii, ar trebui sa luptam pt avea o relatie in care sa ai zile vesele si nopti relaxante. Sa ai sufletul plin inseamna sa ai parte de sarbatoarea vietii tale 🙂 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *