Casa de piatra !

by

Pentru cei dragi, fac ce stiu eu mai bine… in cazul asta scriu gandurile pe care, daca le-as exprima, probabil m-as balbai, m-as emotiona si as sfarsi in lacrimi.

Astazi iti faci familia ta, desi pentru sufletul tau incapator, as spune ca doar iti extinzi oficial familia.  Sunt norocosi oamenii care te au in viata lor, pentru ca esti foarte transparenta, le vei fi alaturi in orice greutate si vei avea mereu gesturi mici care ii vor face sa se simta iubiti la orice pas. Si frumusetea acestor lucruri vine din faptul ca nu faci nimic fortat, ci toate lucrurile frumoase iti vin in mod absolut normal, din interiorul tau. Ai rezerve enorme de bunatate si iubire, in care se scalda cei pe care i-ai ales tu sau viata, sa iti fie alaturi.

E corect faptul ca iti schimbi numele. Pentru noi, cei care suntem de-ai tai de-o viata, vei fi in continuare Iulia. Iar pentru cel care de astazi iti va fi oficial sot si pentru familia lui, vei fi D-na Macovei.  Le multumim pentru ca te-au apreciat si au hotarat ca te vor in familia lor. Vor fi fericiti si ei cu tine in viata lor, si vei fi si tu, pentru ca simt ca ai ajuns sa respiri sentimentul care se numeste  ‘acasa’. De astazi o Iulia Macovei, mai fericita, mai implinita si mai iubita. De astazi Iulia Macovei a noastra, a familiei extinse care suntem. Familia este bogatia de sub nasul nostru, al tuturor, pe care  o constientizam la maturitate si pe care o completam prin casatorie si dand viata.

Dupa ce v-ati hotarat sa va casatoriti, te-am vazut mai emotionata, mai sensibila, mai vesela si mai implinita. Aveai planuri mari pentru sentimente mari.  Iti imaginai zilele voastre speciale in care veti sarbatori cu noi  frumusetea relatiei noastre. Am inteles ca sentimentele puternice iti dau avant sa realizezi totul dupa asemanarea frumosului din sufletul tau… Te-am vazut intr-un amestec de stari si avand o multitudine de sentimente, cum nu te-am mai vazut niciodata. Te-am vazut altfel decat te stiam si ma bucur pentru tine. Meriti lucrurile bune care ti se intampla si multe altele care sper sa vina in viitor.

Va felicit pentru decizie ! Casatoria, in conceptia mea, un act curajos. Cine ma cunoaste, stie ca nu prea cred in orice casatorie. Dar voi sunteti exemplul acela frumos, unul dintre putine, pentru care semnificatia ‘casatoriei’ se potriveste.  V-ati dat suficient timp sa va cunoasteti si astazi stiti clar pe cine ati ales sa impartiti o viata. O viata care suna prea putin atunci cand oamenii isi pastreaza sentimentele frumoase odata cu timpul. Greutatile vor fi de 2 ori mai usor de depasit in doi. Bucuriile vor fi de 2 ori mai mari in doi. Serile vor avea sens atunci când stii ca 2 brațe iubitoare abia așteaptă să te cuprindă o viata.

  • Va doresc o casa plina de iubire, care sa inainteze triumfatoare  printre ani.
  • Sa va pastrati respectul o viata si sa nu lasati privirile sa vi se schimbe. Sa va priviti mereu cu dragoste, cu admiratie si recunostinta.
  •  Va doresc o relatie pe care sa nu o lasati sa imbatraneasca. Sa va rămână sufletele tinere, mâinile calde și casa muzeu al iubirii.
  • Castigati orice luptă împotriva timpului și a vieții, dandu-va silința pentru relatie permanent.
  • Amintiti-va de momentele de acum in orice cumpănă a vieții.
  • Inundați oamenii din jur cu povestea voastra frumoasa, cu sufletele voastre bune și cu iubirea sinceră care v-a adus astăzi aici.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *