Barbati, femeile va vor la costum !

by

In topul preferintelor femeilor se afla detasat ‘barbatul la costum’. Pentru ca am vazut multe tentative de costum nereusite, am zis sa dau o mana de ajutor.

Atentie la culori ! Nu puneti prea multe nuante in acelasi timp pe voi. Nu va feriti de culori puternice, dar daca vreti sa mergeti la sigur, negru, gri, albastru, crem sunt culori cu care nu puteti da gres si care nu se demodeaza.

Atentie la accesorii ! Un costum relativ simplu poate fi pus in valoare de accesorii precum : butoni, ceas, curea… Sa nu uitam nici de cravata, batista, vesta etc. Cu niste accesorii deosebite poti face dintr-un costum simplu, unul foarte stylish.

Atentie la croi ! Multe costume, desi nu urate, nu vin foarte bine datorita croiului.  Abordati  costumele mai stramte, pe corp … linia corpului trebuie pusa in valoare, nu numai la femei. Croiul drept duce cu gandul la costume pentru cei mai in varsta.

Atentie la stil ! Hotarati de la inceput pe ce stil vreti sa mergeti. Ori alcatuiti un costum  cap-coada ori va jucati undeva intre stiluri :

  • pantofi+ pantaloni + camasa+ sacou ( stil elegant-de baza)
  • pantofi+ pantaloni + camasa+ sacou + cravata/papion/batista ( stil elegant complet)
  • pantofi sport+ jeans+ camasa+ sacou (casual)- aici sunt mai multe variante cu care te poti juca : mergi pe elemente de stil sport doar cu sacoul din stilul elegant, sau doar cu camasa etc

Un barbat imbracat cu gust si cu atitudinea potrivita va impresiona cu siguranta, cel putin la prima vedere…restul depinde de el

 

 

    

  

   

 

 

 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *