Azi este ziua perfecta pentru a face schimbari in viata mea !

by
         Adriana, săgetător. Sufletista, sensibila, timida și iubitoare . În rest, într-o continua schimbare și dornica de o permanenta evoluție. Odată rătăcită printre dezamăgiri și experiente, ma readuc în prim plan . Prin scris îmi ofer șansa de a ma regasi. Vreau sa ma redescopăr pentru ca viata m-a făcut sa ma uit. Ma documentez pentru a ma înțelege pe mine și a ajunge la un echilibru. Am trecut prin mai multe decât vrea mintea sa își amintească, dar au fost scrijelite, pe viu, în suflet. Dacă vrei sa afli ceva… doar așteaptă pentru ca sufletul imi este dornic sa povestească. Va dau întâlnire aici ori de cate ori sufletul va vrea sa îmi vorbească.
           De mica am adorat sa scriu. Si am scris mult si frumos pana am intrat in ”lumea celor mari”.  E interesant ca marea noastra dorinta este sa devenim ”oameni mari” pana in momentul cand chiar se intampla. Si nu dureaza mult pana ne dam seama de falsa impresie care ne-a calauzit visul de-a lungul copilariei.
1.Oamenii mari nu au libertatea de a face ce vor, asa cum credeam noi, ci au responsabilitatea de a face ”ce trebuie”. Oamenii mari nu isi gasesc fericirea usor pentru ca tanjesc la lucruri prea mari si se pierd in drumul prin viata.
2.Oamenii mari nu sunt mai fericiti, doar alearga mai mult dupa fericire. Si ca un adevar general valabil, oamenii mari sunt fericiti cu adevarat in momentul in care copilaria reintra in viata lor. Cum ? Prin copiii lor. Oameni mari sunt fericiti cand au copii, pentru ca astfel au sansa sa isi retraiasca copilaria odata cu acestia.
           Astazi nu vreau sa traiesc asa cum o fac oamenii mari. De astazi traiesc asa cum imi spune sufletul de copil, care lupta sa nu se piarda in lumea trista a adultilor. Imi creez singura lumea, din care fac parte doar oamenii dragi, pasiunile mele, optimismul si dorinta de a realiza lucruri frumoase. Cu vointa si  oamenii potriviti langa tine, nu vei da gres in viata si nu vei fi nefericit. Va aleg si pe voi sa imi fiti alaturi !
           De azi lupt sa devin un om complet, frumos, cu cat mai puține răni în suflet. Vreau sa găsesc calea de a nu ma lasă afectata de lucrurile neplăcute  care mi s-au întâmplat în viata, de a emana fericire, optimism și dorința de evoluție și pentru cei din jurul meu. Astăzi încep un proces prin care nu ma ajut doar pe mine, ci și pe cei care se regăsesc în ceea ce va transmit.
            Dacă o sa citiți cu sufletul deschis și fără tendința imediata de a respinge informațiile, sfaturile și trăirile altora, sunt sigura ca veți găsi similarități și veți simți ca sunt niște articole sincere, scrise cu emoție. Astazi imi pun din nou pasiunile in prim plan. Vor urma lucruri frumoase si vom evolua impreuna !
Din suflet pentru voi,
                                           Adriana

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *