28 de ani

26-le a fost un an greu, presarat cu incercari, probleme de sanatate, stres, incertitudini. L-am incheiat obosita fizic si psihic, dar optimista ca va urma ‘binele.’

27-le a fost un an plin. A fost intai multa asteptare si emotii , apoi haos, oboseala, acomodare. Dar toata greutatea lui avea sens, caci aveam in brate motivatia .

28-ul a fost greu.

  • A fost despre schimbare totala, despre o viata noua.
  • Despre cat te afecteaza rutina.
  • Despre prea putin timp liber.
  • Despre a te pune pe tine ca femeie si om pe pauza, pentru un scop mai mare si in acelasi timp despre cat ai nevoie sa fii femeie din nou, nu doar mama.
  • Despre zdruncinarea relatiei de cuplu.
  • A fost despre frustrare, despre nevoia de a fi iubita, inteleasa si ajutata mai mult ca oricand.
  • A fost si despre multa implinire si mandrie. Despre fericirea provenita din lucruri minuscule. Despre lectii de viata. Despre alt nivel al iubirii. Despre zambete si ochi stralucitori.

A existat un motiv pentru care ma resetam in fiecare zi- imi resetam bateriile si starea de spirit. Stiam pentru cine fac eforturi, iar piticul meu perfect merita toate eforturile din lume. Chiar si asa, a fost un an foarte greu, diferit de cum mi-l imaginam.

29, please be kind ! I need this. I need energy, I need patience, I need people around me and I need to be loved.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Idei de rochii de mireasa deosebite-partea 3

                                     Post Views: 75

Viata cu kg in plus

Niciodata nu am avut fluctuatii de greutate si nici nu ma gandeam ca o sa am, motiv pentru care multe din hainele mele stramte le-am pus deoparte, in categoria ”

Invidiez femeile care….

Nu pe cele care au haine mai frumoase decât mine; Nu pe cele care au trăsături mai frumoase sau un corp mai armonios; Nu un ten curat, buze pline și